Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Oberta la convocatòria de projectes sobre prestacions de la Targeta Europea de Discapacitat (VP/2015/012)
Objectiu

La creació d'una Targeta Europea de Discapacitat que estandarditzi i permeti el mateix accés a beneficis específics a tots els països de la Unió Europea és una de les prioritats sectorials dins del programa 2014-2020. Amb aquesta targeta les persones amb discapacitat gaudiran d'una millora en la igualtat les oportunitats per viatjar, accedir a activitats culturals i de lleure a qualsevol país de la Unió.

Activitats a desenvolupar

Les accions previstes per aconseguir finançament mitjançant aquesta convocatòria s'hauran d'especialitzar a la fase de llançament de la Targeta Europea de Discapacitat en el seu país. Les prioritats són: millorar la col·laboració i la implicació dels sectors involucrats en l'aplicació de la Targeta, treballar en l'elaboració d'una base de dades de beneficiaris i començar el llançament de campanyes informatives sobre el llançament de la Targeta.

Les accions hauran de tenir una durada de 18 mesos.

Tipus de destinataris o socis

Els candidats poden presentar-se en solitari o en consorcis i han de ser entitats públiques o ONGs sota el consentiment d'una autoritat nacional.

Data límit de presentació proposta30-09-2015
Organisme responsable

empl-vp-2015-012@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=456&furtherCalls=yes) - empl-vp-2015-012ec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total és de 1.550.000€ i es finançarà fins al 80% dels costs elegibles de l'acció. La contribució econòmica de la Unió Europea no pot ser inferior als 75.000€.

Elaborat per 07-09-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir