Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Oberta la convocatòria per projectes en matèria d'innovació en polítiques socials VP/2015/011
Objectiu

El Programa Europeu de Treball i Innovació Social (EaSI) ha obert la convocatòria de projectes sota el programa Social Policy Innovations Supporting Reforms in Social Services (VP/2015/011).

L'objectiu del programa és fomentar la innovació aplicada a l'organització i prestació de serveis socials millorant la interacció amb els usuaris. Els projectes hauran d'implementar també iniciatives d'integració pels aturats de llarga durada. Les polítiques adoptades hauran de ser desenvolupades en condicions i escales de les quals sigui mesurable el seu impacte i puguin ser implementades a contexts més amplis.

Activitats a desenvolupar

Les polítiques desenvolupades hauran de prestar especial atenció a grups vulnerables com els joves, promoure la igualtat entre homes i dones, reduir la discriminació sexual, racial, religiosa, discapacitat o d'edat i promoure un sistema de treball sostenible i d'alt nivell per lluitar contra la pobresa i l'exclusió social.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta16-11-2015
Organisme responsable

EMPL-VP-2015-011@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=462&furtherCalls=yes) - EMPL-VP-2015-011ec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total de la convocatòria és de 10.800.000€ i les ajudes per projecte són de 750.000€ a 2.000.000€. Aquesta quantitat no excedirà el 80% del cost total de les accions previstes i els participants en el projecte hauran d'assumir l'altre 20% amb fons propis. 

Elaborat per 07-09-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir