Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Creixement blau: alliberar el potencial dels mars i els oceans, H2020-BG-2015-1
Objectiu

Arran de l’aplicació de les accions previstes en la Comunicació de la Comissió sobre la programació conjunta per fer front als principals reptes socials d’Europa, el Consell de Competitivitat ha acollit amb satisfacció els progressos realitzats pels Estats membres de la UE en iniciatives de programació conjunta llançades fins al moment. Diverses conclusions del Consell sobre la programació conjunta conviden a la Comissió a donar suport per tal d’ajudar a la consecució dels principals objectius. Així, es vol d’ajudar a fer front als reptes socials relacionats amb els mars i els oceans consolidant, així, l’àrea d’investigació marina europea. 

Activitats a desenvolupar

Les propostes per aquesta convocatòria s’haurien de basar en els resultats del projecte CSA Oceans per a donar suport a la implementació de la Recerca i la Innovació de l’Agenda Estratègica (SRIA) del programes d’oceans i per a garantir una major harmonització i convergència de les activitats i inversions nacionals d’investigació i innovació pel que fa a la investigació marina en línia amb les recomanacions de la Comissió Europea de 2011. 

Així, les propostes han de proporcionar suport per al disseny i la implantació de noves activitats conjuntes transnacionals, incloent-hi convocatòries conjuntes i l’ús de mètodes i eines més adequades i eficaces per a la col•laboració. Aquestes noves accions conjuntes s’han de centrar en temes rellevants i grans desafiaments identificats en el pla d’implementació, així com donar suport a les polítiques i estratègies marítimes relacionades amb els temes marins clau de la UE. 

Les propostes han d’anar adreçades a establir i consolidar una xarxa operativa d’actors clau a Europa, finançats per la recerca marina i marítima i amb vistes a assegurar l’alineació dels programes d’investigació nacionals i les accions executades en el marc d’altres iniciatives marines. 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Qualsevol entitat pública o privada legalment constituïda amb seu a qualsevol dels països de la Unió Europea. 

Data límit de presentació proposta11-06-2015
Organisme responsable

La Comissió d’Innovació i Recerca compta amb tots aquests organismes de suport

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-bg-2015-1.html)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost estimat per a aquesta convocatòria és de dos milions d’euros. 

Elaborat per 05-06-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir