Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Oberta licitació per a fomentar les habilitats per a crear dissenys innovadors en les PIMES europees
Objectiu

L'objectiu del contracte és millorar les competències de les organitzacions de desenvolupament de negocis d'intermediació a través d'Europa. Han d'oferir suport a les PIMES interessades a utilitzar el disseny com a eina estratègica en els seus negocis. L'objectiu és oferir un programa de formació en la innovació impulsada pel disseny de les organitzacions de desenvolupament de negoci d'intermediació. El programa ha de millorar la capacitat de les PIMES per a incloure la innovació en els seus dissenys.

Activitats a desenvolupar

-Una àmplia comprensió del disseny: el disseny no és només sobre la forma i l'estètica, sinó que el programa ha d'incloure processos i com funcionen les coses.

-Disseny de models de negoci: en particular s'ha de prestar atenció al paper del disseny en els models i processos de negoci que es beneficien de les tecnologies avançades de fabricació.

-Actes presencials: les activitats de formació poden incloure elements en línia, però gran part del programa ha de ser lliurat a través d'actes presencials.

-Material de suport: aquest programa ha de produir material de suport que ajudarà a les organitzacions participants a oferir el material a les PIMES. Ha d'incloure orientació i eines sobre l'ús del disseny en els negocis i exemples de casos concrets on el disseny té un paper fonamental en la creació de nou valor i promoció de la productivitat. Aquest material d'ajuda es posarà a disposició del públic i a tots els interessats.

-Monitorització d'impacte: l'acció també ha de supervisar l'impacte de les accions dutes a terme en virtut del present contracte. Les dades han de ser proporcionades als participants que han inclòs la innovació impulsada pel disseny en els seus serveis per a les PIMES, després d'haver acabat la formació.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

El grup objectiu principal són organitzacions de desenvolupament de negocis d'intermediació que estan treballant directament amb les PIMES.

Els responsables polítics , gestors dels sistemes de suport i altres actors involucrats en la planificació i el lliurament d'accions de política d'innovació no estan exclosos de la formació.

Data límit de presentació proposta18-06-2015
Organisme responsable

Agencia Ejecutiva para las Pequeñas y Medianas Empresas (EASME)
Covent Garden 2, place Rogier 16, oficina 12/027
A l'atenció de: L. Vari
1210 Brussel·les
BÉLGICA
Tel: +32 22999440
 easme-procurement@ec.europa.eu
Fax: +32 22973512

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=8256&lang=en&title=Capabilities-for-design-driven-innovation-in-European-SMEs)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 20-05-2015

Ingrid Irles
Consultora 


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir