Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Accions de formació per al disseny innovador de PIMES europees (EASME/H2020/SME/2015/007)
Objectiu

La DG GROWTH de la Comissió Europea obre la convocatòria de propostes per finançar accions relacionades amb la capacitat d’innovació i disseny de les PIMES europees. L’objectiu és millorar les competències en el desenvolupament de petites i mitjanes empreses europees. Els interessats en participar hauran de donar suport a les PIMES que vulguin emprar el disseny com una eina estratègica del seu negoci.

Activitats a desenvolupar

El programa està conformat per un programa formatiu en design-driven innovation per negocis intermediaris que s’encarreguin del desenvolupament empresarial d’altres organitzacions. Els temes que contempla el programa són:

- Idea transversal del concepte “disseny” no només com estètica sinó com un procés de producció.

- Disseny del model de negoci amb especial atenció als beneficis de les tecnologies avançades de fabricació i les dades digitals

- Assistència a esdeveniments. Les activitats de la formació es duran a terme on-line però també hi haurà una part presencial a la qual els participants coneixeran a experts en la matèria

- Material de suport. Amb el programa es produirà material que servirà de suport a les organitzacions participants perquè el posin a l’abast de les seves PIMES.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Aquestes acciones formatives, estan destinades a entitats intermediàries que treballen directament amb PIMES. Els responsables polítics, gestors i altres actores involucrats en la planificació i execució d’accions polítiques no estan exclosos de la convocatòria.

Data límit de presentació proposta22-06-2015
Organisme responsable

DG Growth - Comissió Europea
Ted-eTendering

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=8256&lang=en&title=Capabilities-for-design-driven-innovation-in-European-SMEs)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 06-05-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora d'innovació 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir