Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes el teu primer treball Eures, VP/2015/006
Objectiu

Els objectius de la present convocatòria són fomentar l’exercici de la llibertat de circulació dels treballadors segons l’establert en el Tractat de Funcionament de la Unió Europea (TFUE, art 45), contribuir a omplir les vacants difícils de cobrir amb treballadors joves disponibles a nivell EFTA/EEA20 UE, contribuir al desenvolupament de serveis integrals de recolzament a la mobilitat en els països de la AELC de la UE/EEE i millorar la qualitat dels serveis prestats als empresaris que desitgin contractar treballadors d’altres països de la UE.  

Es pretén, també,  contribuir al desenvolupament de serveis de cerca i col•locació transfronterera dels aprenents i treballadors en pràctiques com un element crític per a ajudar a la transició de l’educació cap al treball, en la mesura en que afecta a la col•locació en un període de pràctiques o d’aprenentatge consagrat en una relació jurídicament vinculant.

D’altra banda, es pretenen provar formes innovadores de millora de la integració dels candidats mòbils joves en el país d’acollida, en particular, per a desencadenar el desenvolupament d’una cultura d'integració i de benvinguda. 

Activitats a desenvolupar

Les organitzacions interessades podran presentar una proposta de desenvolupament en una o ambdues de les següents dimensions: 

  • Col•locació de treball.
  • Contractes d’aprenentatge i/o col•locacions.  
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Es pot presentar a aquesta convocatòria qualsevol entitat legalment constituïda amb seu a qualsevol país de la Unió Europea. 

Data límit de presentació proposta26-06-2015
Organisme responsable

Direcció general de Treball, Afers Socials i Igualtat d’Oportunitats
Rue de Spa , 3, 1000 - Bruxelles
Rue Joseph II, 27, 1000 - Bruxelles
Rue Joseph II, 54, 1000 - Bruxelles
Rue Robert Stumper 10, L-2557 Luxembourg/Gasperich

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=432&furtherCalls=yes)
Import màxim de projectes i taxa finançament

S’estima que el pressupost per a aquesta convocatòria serà de 8,42 milions d’euros. 

Elaborat per 04-05-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir