Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria oberta per a intermediaris que donin assistència a les empreses adherides al programa Erasmus Joves Emprenedors
Objectiu

L'objectiu de la convocatòria és ampliar i enfortir la xarxa existent d'Organitzacions Intermediàries (OI) per al programa Erasmus Joves Emprenedors. 

Activitats a desenvolupar

Les Organitzacions Intermediàries s'encarreguen de l'execució del programa a nivell local. Ells actuen com a punts de contacte locals per als empresaris de recent creació, així com empresaris amb experiència en els països participants. L'objectiu de la convocatòria és la selecció de les OI que implementaran el programa Erasmus Joves Emprenedors en l'àmbit local.

Els IOS s'encarreguen de reclutar i ajudar els empresaris que es beneficiaran del programa. Per tant , aquesta convocatòria donarà suport a les accions de les organitzacions que potenciïn i facilitin la mobilitat dels nous empresaris. Els empresaris que vulguin participar en el programa seran recolzats directament per les organitzacions internacionals seleccionades.


Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Els socis han de ser persones jurídiques públiques o privades.
La seva activitat ha d'estar relacionada amb l'assessorament d'empreses. 

Data límit de presentació proposta03-06-2015

Aquesta crida no està destinada a empresaris que vulguin a participar en el programa Erasmus Joves Emprenedors, sinò a les OI.

Organisme responsable

EASME
easme-cosme-eye-call@ec.europa.eu

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/easme/en/cos-eye-2015-4-01-erasmus-young-entrepreneurs)
Import màxim de projectes i taxa finançament

6 milions d'euros (500.000 màxim per a cada projecte)

Elaborat per 30-03-2015

Ingrid Irles
Consultora 


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir