Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de solucions per a l’autogestió de la vida diària de les persones grans, AAL2015
Objectiu

El Programa AAL és una activitat de finançament de països membres de l’Associació AAL, amb el recolzament financer de la Comissió Europea, basada en l’article 185 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea. 

L’objectiu del Programa AAL és proporcionar solucions innovadores basades en les TIC, inclosos els productes, sistemes o serveis per a millorar la qualitat de vida de les persones grans i per a reforçar la base industrial a Europa. L’objectiu  principal és millorar l’autonomia, la participació en la vida social, les habilitats i l’empleabilitat de les persones grans. 

Activitats a desenvolupar

L’objectiu específic per a 2015 és finançar projectes de col•laboració innovadors, transnacionals i multidisciplinaris de TIC basats en una orientació de mercat clara que recolzi a les persones grans per a viure: 

  • Independentment durant més temps, el que significa amb la menor ajuda professional que sigui possible i amb l’elecció i control sobre les decisions, equips i assistència. 
  • Activament en el sentit d’estar al càrrec de les seves pròpies vides i participar en la societat de la manera que vulguin. 
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Qualsevol organització constituïda legalment amb seu a la Unió Europea. 

Data límit de presentació proposta28-05-2015
Organisme responsable

Direcció General d’Investigació 
Place Madou, 1, 1210 - Saint-Josse-Ten-Noode
Rue de Champ de Mars, 21, 1050 - Bruxelles
Square de Meeûs, 8, 1050 - Bruxelles

WebEnllaç web (http://www.aal-europe.eu/get-involved/call-2015/)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost estimat per a aquesta convocatòria és de 33,90 milions d’euros. 

Elaborat per 10-03-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir