Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria per al Torneig d’Innovació Social, EIBI Tournament
Objectiu

El Torneig d’Innovació Social, creat per l’Institut del Banc Europeu d’Inversions (EIBI) al 2012, és la iniciativa emblemàtica del seu Programa Social. El Torneig pretén fomentar la producció d’idees innovadores i identificar/recompensar oportunitats que impliquin beneficis substancials per a la societat o demostrin ser model de les millors pràctiques amb resultats tangibles i flexibles respecte a la seva escala d’aplicació . Té per objecte la creació de valor social en relació amb la lluita contra l’exclusió social.

Activitats a desenvolupar

Els projectes poden pertànyer a una àmplia gamma de sectors, des de l’educació i la sanitat fins a l’entorn natural i urbà, en els que es recorre a noves tecnologies, nous sistemes i nous procediments. Les millores en aquests sectors són vitals per a l’èxit empresarial, i la innovació social podria tenir un impacte social substancial. Al 2013 es va incloure un Premi de Categoria Especial amb l’objectiu de donar major rellevància a l’entorn natural i urbà. Al 2015, el Premi de Categoria Especial anirà destinat a projectes que abordin les qüestions d’igualtat d’oportunitats, amb un èmfasi especial en persones amb discapacitat. 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Pot presentar-se a aquesta convocatòria qualsevol entitat legalment constituïda amb seu a la Unió Europea  

Data límit de presentació proposta21-03-2015
Organisme responsable

European Investment Bank Institute
43, boulevard J.F. Kennedy
L-1855 Luxembourg
Telèfon: (+352) 43 79 75000

WebEnllaç web (http://institute.eib.org/programmes/social/social-innovation-tournament/ ) - EIB.Instituteeib.org
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost estimat per aquesta convocatòria és de 60.000 euros

Elaborat per 27-02-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir