Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Fast Track to Innovation: Nova eina de finançament empresarial en el sector de la innovació (H2020FTIPilot-2015)
Objectiu

Fast Track to Innovation (FTI) és una eina de finançament que la Comissió Europea posa en marxa per primer cop i que està destinada a projectes que apliquin solucions concretes a problemàtiques que tenguin un mercat a Europa. Han de ser mesures que assoleixin un impacte en un curt termini de temps.

Activitats a desenvolupar

Les propostes no fa falta que siguin sobre tecnologia sinó basta que proposin una metodologia innovadora i resolutiva. Els projectes tampoc han d’estar associats a una temàtica concreta, sinó enfocats a la resolució de problemes. El que importa és que proposin una solució multidisciplinari que assoleixi el mercat en un període inferior a 3 anys. Els projectes han d'estar enfocats cap a una fase final de comercialització.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

L'objectiu és que universitats i centres de recerca augmentin la seva participació en el sector privat. El consorci ha de disposar d'entre 3 i 5 socis d'almenys 3 països diferents. Es poden presentar a la convocatòria tot tipus de participants que ja hagin treballat anteriorment amb el projecte i estiguin en un estat avançat d’investigació. És a dir, que estiguin a prop de la fase de comercialització per treure un pilot pre-comercial.

Data límit de presentació proposta29-04-2015

Data límit de presentació de candidatures:
Primer deadline: 29/04/2015 (17:00h hora Brussel·les)
Segon deadline: 01/09/2015 (17:00h hora Brussel·les)
Tercer deadline: 01/12/2015 (17:00h hora Brussel·les)

Organisme responsable

DG Research & Innovation - European Commission
Més informació en el següent enllaç 

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/research/participants/portal4/desktop/en/opportunities/h2020/topics/9096-ftipilot-1-2015.html)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost anual de la Comissió Europea és de 100,000,000€

Els projectes d'entitats amb ànim de lucre poden rebre un 70% del pressupost total del projecte mentre que les entitats sense ànim de lucre poden obtenir el 100% del cost del projecte.

Elaborat per 11-02-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora d'Innovació 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir