Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria per a personalitzar la salut i els cuidats, emmarcada a Horizon 2020 (H2020-PHC-2014-2015)
Objectiu

Aquest programa es centra en el recolzament de la investigació i la innovació a la salut i l’atenció mitjançant la promoció del desenvolupament de diagnòstics personalitzats, proves toxicològiques i altres intervencions, tractant d’optimitzar la distribució de riscs i, mitjançant l’empoderament dels ciutadans per a ser actius i compromesos en la gestió de la salut  i el benestar, mitjançant la millora de la salut i l’atenció a través de mesures que incloguin l’autocuidat integrat i mitjançant la promoció de les intervencions de salut de la població, incloent-hi l’adaptació als canvis dels factors ambientals i climàtics. 

Així mateix, la personalització de la salut i els cuidats té el potencial d’oferir millors resultats de salut, per a contribuir a la sostenibilitat dels sistemes de salut i assistència, involucrant als ciutadans i pacients en el desenvolupament i l’ús de les intervencions. 

Activitats a desenvolupar

Les activitats previstes per aquesta convocatòria són les següents: 

Tipus de destinataris o socis

Qualsevol entitat legalment constituïda amb seu a qualsevol país de la Unió Europea. 

Data límit de presentació proposta24-02-2015
Organisme responsable

Per ajudar a gestionar les propostes la Comissió Europea disposa de tots aquests organismes

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-phc-2015-single-stage_rtd.html#tab1)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost estimat per a aquest programa és de 88 milions d’euros

Elaborat per 06-02-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


healthcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir