Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2015 per a projectes de prevenció i preparació a l’àmbit de la protecció civil i la contaminació marina, PC-CM-2015
Objectiu

L’objectiu de la convocatòria és la selecció de projectes que recolzin i complementin els esforços dels estats participants i els tercers països elegibles en la prevenció i preparació en matèria de protecció civil i contaminació marina, posant especial interès a les àrees on l’enfocament comú europeu és més adient.

Activitats a desenvolupar

Es poden desenvolupar les següents activitats emmarcades en aquest programa: 

  • Projectes de prevenció: Recolzar i complementar els esforços dels estats participants i els tercers països elegibles en accions dirigides a assolir un major nivell de protecció i la capacitat de recuperació davant desastres mitjançant la prevenció o la reducció dels seus efectes. 
  • Projectes de preparació: Crear les millors condicions prèvies per a millorar la preparació i, a més, augmentar la consciència de la protecció civil i/o professionals de la contaminació del mar i dels voluntaris a l’àmbit de la preparació per a desastres.  
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Pot participar en aquesta convocatòria qualsevol entitat legalment constituïda amb seu a la Unió Europea. 

Data límit de presentació proposta08-04-2015
Organisme responsable

Direcció General de Sanitat i Protecció dels Consumidors
Rue Breydel, 4. 1040 - Bruxelles
Rue Froissart, 101, 1040 - Bruxelles
Rue Robert Stumper 11, L-2557 Luxembourg/Gasperich

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/echo/en/funding-evaluations/financing-civil-protection/calls-for-proposal/2015-prevention-and-preparedness)
Import màxim de projectes i taxa finançament

S’estima que el pressupost per a aquest programa serà de 4,25 milions d’euros. 

Elaborat per 19-02-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  


environmentcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir