Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes d’interoperabilitat per a millorar l’intercanvi d’informació per a la vigilància marítima, MARE/2014/26
Objectiu

L’objectiu de la convocatòria és el de recolzar als estats membres de la Unió Europea en la millora de la interoperabilitat de vigilància marítima de les seves autoritats, cobrint així els següents dos aspectes: 

  • Promoure la millora intersectorial compartint el camp de la vigilància marítima i la informació. 
  • Recolzar la modernització de les eines informàtiques per a millorar la intersectorialitat i l’intercanvi transfronterer d’informació a l’àmbit de la vigilància marítima. 
Activitats a desenvolupar

Els projectes hauran de desenvolupar una de les següents activitats: 

  • Estudis preparatoris en la millora de l’intercanvi d’informació intersectorial per a la vigilància marítima en i entre els estats membres de la UE. 
  • Desenvolupament de les Tecnologies de la Informació per a millorar l’intercanvi d’informació intersectorial per a la vigilància marítima en i entre els estats membres.
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Aquesta convocatòria està oberta a qualsevol entitat legalment constituïda que disposi de seu social a l’àmbit geogràfic de la Unió Europea.

Data límit de presentació proposta31-03-2015
Organisme responsable

Secretaria General
Rue de la Loi, 200
1040 - Bruxelles

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/dgs/maritimeaffairs_fisheries/contracts_and_funding/calls_for_proposals/2014_26/index_en.htm)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost estimat per a aquesta convocatòria és de 4,59 milions d’euros. 

Elaborat per 19-01-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


environmentcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir