Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria per a l’establiment d’una xarxa basada en la qualitat i l’efectivitat dels costs de l’atenció a llarg termini i la prevenció de la dependència VP/2014/010
Objectiu

L’objectiu d’aquesta convocatòria és el de reunir a les institucions que puguin desenvolupar proves sòlides sobre la rendibilitat de les inversions en un ampli ventall de mesures per a reduir l’escletxa entre la necessitat i l’oferta d’atenció a llarg termini, incloent la prevenció, la rehabilitació, les tecnologies d’assistència i els entorns amigables pels majors, així com una organització més eficient dels sistemes d’atenció  (en particular mitjançant una millor coordinació dels diferents actors involucrats en l’atenció).

Activitats a desenvolupar

Les principals activitats a desenvolupar en aquest programa són: 

  • Reunir proves sobre les principals causes dels camins que duen a la dependència.
  • Revisar l’estat actual de les tècniques en  prevenció de la dependència.
  • Examinar el potencial per a la rehabilitació de les diverses causes que provoquen la dependència. 
  • Identificar les mesures (eliminació de barreres,  desplegament dels dispositius tècnics...) que ajudarien a les persones amb limitacions funcionals a romandre més temps de forma independent. 
  • Identificar potencials d’una major eficàcia en la prestació de l’atenció, inclosa una millor coordinació de l’atenció prestada pels professionals, metges i socials, i cuidadors no professionals. 
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Pot participar en aquesta convocatòria qualsevol entitat legalment constituïda que disposi de seu social a l’àmbit geogràfic de la Unió Europea.

Data límit de presentació proposta31-03-2015
Organisme responsable

Dirección General de Empleo, Asuntos Sociales e Igualdad de Oportunidades
Rue de Spa , 3, 1000 - Bruxelles
Rue Joseph II, 27, 1000 - Bruxelles
Rue Joseph II, 54, 1000 - Bruxelles
Rue Robert Stumper 10, L-2557 Luxembourg/Gasperich 

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=425&furtherCalls=yes) - empl-vp-2014-010ec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost estimat per aquest programa és d’un milió d’euros

Elaborat per 07-01-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir