Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de guardians del mar
Objectiu

El propòsit d’aquesta acció és millorar l’equilibri entre la flota pesquera de la Unió Europea i els recursos pesquers disponibles, contribuint a la reducció de la flota de la UE i conservant, així mateix, llocs de treball a les comunitats costeres.

Activitats a desenvolupar

Les principals activitats a desenvolupar són: 

  • Facilitar i reorientar professionalment als pescadors que utilitzen vaixells reassignats a activitats distintes de la pesca. 
  • Identificar i desenvolupar solucions tècniques per a la neteja del mar. 
  • Identificar les condicions econòmiques i els costos operacionals dels vaixells que operen com a plataforma per a activitats ambientals i marítimes diferents de la pesca i identificar formes de finançament futures.
  • Identificar les necessitats de formació pertinents dels pescadors i dels propietaris dels vaixells trobant formes de cobrir aquestes necessitats i finançar-les. 
  • Reduir la capacitat pesquera de recolzament en línea sota els objectius de la Política Pesquera Comú proporcionant incentius als propietaris dels vaixells i als pescadors per a abandonar el sector i optar per la reorientació professional.
Tipus de destinataris o socis

Són destinataris d’aquest programa qualsevol tipus d’organització legalment constituïda que actuï en el àmbit geogràfic de la Unió Europea.

Data límit de presentació proposta09-01-2015
Organisme responsable

Secretaria General 
Rue de la Loi, 200 
1040 Bruxelles

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/dgs/maritimeaffairs_fisheries/contracts_and_funding/calls_for_proposals/2014_24/index_en.htm)
Import màxim de projectes i taxa finançament

S’estima que el pressupost serà de 0,6 milions d’euros

Elaborat per 12-11-2014

Brusel·les

Priscila Seguí
Consultora 


environmentcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir