Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Euroregió: Convocatòria de projectes Cultura 2013 allargada fins el 16 de setembre
Objectiu

L’Euroregió Pirineus Mediterrània estimula la cooperació cultural de caire estructurant per al territori mitjançant una convocatòria de projectes conjunta gestionada per l’AECT Pirineus Mediterrània. Podeu descarregar aquí les bases de la convocatòria i els documents annexos (en català i francès), entre els quals el formulari de candidatura. 

Activitats a desenvolupar

- Impulsar i consolidar projectes de cooperació estructurants;
- Enfortir i ampliar les associacions existents;
- Afavorir els actors que tenen un rol estructurant en el territori euroregional.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Regions elegibles: Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées. Una entitat d’una altra regió pot ser membre associat del projecte, però no podrà rebre una subvenció per part de l’AECT Pirineus Mediterrània.
Destinataris: - Qualsevol tipus d’entitat cultural professional amb personalitat jurídica de dret privat amb seu en una de les regions membres de l’Euroregió Pirineus Mediterrània (associacions, fundacions, consorcis, etc.)
- Persones jurídiques de dret públic implantades en el territori euroregional (museus, universitats, orquestres, etc.)

Data límit de presentació proposta16-09-2013
Organisme responsable

Secrétariat General de l'Eurorégion Pyrenées-Mediterranée
Via Laietana, 14E 
08003 Barcelona
+34 93 567 63 96

WebEnllaç web (http://www.euroregio.eu/) - cultureeuroregio-epm.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

Total: 115.000€
El finançament aportat per l’Euroregió no podrà excedir el 60% del cost total del projecte.La realització dels projectes no podrà excedir els 2 anys a partir de la data d’aprovació del finançament assignat.La subvenció es liquidarà en dos terminis: el 50% després de la notificacióoficial d’atribució de la subvenció (a petició del cap de fila) i el 50% a la finalització del projecte (prèvia presentació dels documents justificatius sol·licitats per l’AECT mitjançant conveni).  

Elaborat per 11-07-2013

Emma Monserrat Calbó
Consultora d'Afers socials, Cultura i Educació 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir