Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Programa plurianual de treball per a la Xarxa Transeuropea de Transport (RTE-T), Camp núm. 5 de Projectes en l?àrea d?Autopistes de la Mar.
Objectiu

Creació de quatre autopistes de la Mar per tal de reduir el volum de mercaderies per carretera i així augmentar en competitivitats i reduir emissions de C02. Una de les quatre autopistes a crear és la de l’eix Mediterrani occidental; enllaçant Espanya, França i Itàlia passant per Malta.

Activitats a desenvolupar
  1. Projectes entrant en fase d’implementació els quals tenen com a finalitat proporcionar una integració del transport marítim amb estacions intermodals apropiades que s’integrin en cadenes logístiques d’alta eficiència. S’hi inclouen projectes d’infraestructura.
  2. Estudis d’impacte ambiental i elaboració de propostes de projectes.
Tipus de destinataris o socis

Entitats públiques i privades, es valorarà positivament la participació dels dos sectors, sobretot en el cas de projectes d’implementació.

Data límit de presentació proposta20-06-2008
Organisme responsable

Comissió Europea

DG Transport i Energia

WebEnllaç web ( http://ec.europa.eu/dgs/energy_transport/grants/proposal_en.htm#ten-t-multiannual )
Import màxim de projectes i taxa finançament

45 Milions d’euros  totals, dels quals 20 milions seran per les Autopistes de la Mar (camp nº5)

Elaborat per 25-04-2008

transportcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir