Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Informe
Facebook twitter Pinterest LinkedIN
Premis SUMP per a la mobilitat urbana sostenible

Cada any se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, una oportunitat perfecta per presentar alternatives de mobilitat sostenible als residents locals; i per explicar els desafiaments que enfronten les ciutats i pobles per induir canvis de comportament i avançar cap a la creació d'una estratègia de transport més sostenible per a Europa.Qualsevol poble o ciutat de les Illes Balears pot participar en els premis SUMP de la Setmana Europea de la Mobilitat. Es poden presentar projectes que hagin promogut la mobilitat compartida en la planificació de la mobilitat urbana sostenible. És a dir, projectes que hagin desenvolupat una infraestructura que afavoreixi el transport net mitjançant la compartició de costos de mobilitat (utilització del cotxe i taxi compartit, bicicletes d'ús públic...).

Per participar en els premis SUMP d'aquest any s'ha d'emplenar un formulari (en anglès), que podeu descarregar-vos fent clic AQUÍ, i enviar-lo a sumpaward@mobilityweek.eu abans del 3 de novembre. Recordau que el formulari no pot pesar més de 5 MB i els documents adjunts (fotos, estudis...) no podran superar les 3 pàgines.

Tota la informació la podeu trobar AQUÍ.

Criteris que es tendran en compte per avaluar el projecte.


17-10-2017

Joan Carles Munar Far
Brussel·les

energy@cbalears.eu

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant