Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Prevenció de violència contra nins, dones i grups de risc
Projecte europeu Daphne III

El projecte  Daphne III té com a objectius: prevenir i combatre la violència contra els nins,les dones,persones molt joves, i protegir a les víctimes així com aquells grups que es considerin de risc.

Aquest projecte va començar el 2007 i esta previst que duri fins al 2013; està finançat per la Unió Europea en un 80%.

Cal tenir en compta que la violència es un fenomen que pateixen moltes persones començant pels nins. A l’àmbit europeu  1 de cada 10 s’enfronta amb la  violència  escolar. Més de 100.000 persones pateixen cada any violència d’algun tipus a la Unió Europea, el 80% de les quals son dones i nins.

Els maltractaments cap a les dones normalment són generalment un fenomen invisible, però aquesta invisibilitat es encara major a les regions més prosperes. Precisament uns dels objectius principals d’aquest projecte es fer visible allò que ara roman invisible.

Per a aconseguir aquesta fita es va dir que es important fomentar les relacions i la col·laboració entre les diferents regions,ciutats organitzacions etc...que treballen per a que l’aplicació d’aquest programa sigui profitosa.

17-11-2008

Jaume Burdils Fuster

Consultor area ocupació i afers socials

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir