Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Special Olympics

Special Olympics a Europa i Euroasia (SOEE) és una organització que treballa amb més de mig milió d’atletes de 58 països a Europa, Europa de l’Est i Àsia Central, proporcionant formació en esports i competicions atlètiques en una gran varietat d’esports olímpics per a nens i adults amb discapacitat intel·lectual. D’aquesta manera se’ls dóna l’oportunitat per a desenvolupar el seu bon estat físic, demostrar coratge, divertir-se i participar en l’intercanvi d’experiències amb les seves famílies, la comunitat i altres atletes participants.

El Parlament Europeu va aprovar una declaració escrita per donar suport a Special Olympics, organització que permet que més de mig milió de persones amb discapacitat intel·lectual puguin participar en entrenaments esportius i grans esdeveniments a tot Europa. La declaració reconeix els amplis beneficis de Special Olympics per als atletes, les famílies i tota la comunitat i fa una crida a la Comissió Europea per a que doni suport als Specials Olympics Mundials que tendran lloc a Atenes el 2011 i els Special Olympics Europeus que tendran lloc a Varsòvia el 2010.

03-06-2009

Mercè Martorell Puigserver

Consultora Ocupació i Afers Socials

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir