Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
17 de Maig: Dia Internacional contra l?Homofòbia

En el context del Dia Internacional contra l’Homofòbia la Presidència Txeca, en representació de la Unió Europea, va reafirmar el principi de no discriminació que demana que els Drets humans siguin aplicats de manera igualitària a totes les persones sense tenir en compte l’orientació sexual o la identitat de gènere.

La Unió Europea rebutja i condemna qualsevol manifestació d’homofòbia, ja que es tracta d’una violació contra la dignitat humana. S’insta als Estats a dur a terme les mesures necessàries per a assegurar que l’orientació sexual i la identitat de gènere no siguin, sota cap tipus de circumstància, les bases de penes criminals i que les violacions contra els drets humans siguin perseguides i portades davant la justícia.

S’han posicionat a favor d’aquesta declaració de la Unió Europea: els països candidats a formar part de la UE (Turquia, Croàcia i Macedònia), els països dels Balcans occidentals (Albània, Bòsnia i Hercegovina, Montenegro i Sèrbia), els països de l’Associació Europea de Lliure Comerç (Islàndia, Liechtenstein i Noruega), Ucraïna, Armènia i Geòrgia. 

27-05-2009

Mercè Martorell Puigserver

Consultora Ocupació i Afers Socials

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir