Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Etiqueta Ecològica de la UE

Avui, 23 de setembre de 2009 la Comissió Europea presenta el primer Premi Comunitari de Comunicació de l’Etiqueta Ecològica (Ecolabel) a Brussel·les. Aquesta etiqueta per a productes i serveis respectuosos amb el medi ambient ja es troba a uns 20.000 productes i serveis d’allotjament turístic de tota la Unió Europea i de tercers països. Aquest productes i serveis porten el logotip d’una flor a l’etiqueta.

L’etiqueta ecològica és un sistema voluntari que es va posar en marxa a l’any 1992. Tots els productes són inspeccionats per organismes independents per a comprovar el compliment d’uns criteris ecològics i de rendiment rigorosos. 

Mitjançant aquest premi es pretén donar major difusió a l’etiqueta i a impulsar als que ja la posseeixen a aprofitar el potencial de l’etiqueta a les seves activitats de comercialització.

 

Per a més informació, consulteu:

23-09-2009

Isabel Mut

Consultora de Medi Ambient

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir