Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Augment en el nombre de passatgers internacionals de negocis
Les companyies aèries afirmen que la caiguda en el nombre de passatgers en classe 'business' es suavitza

Les companyes aèries presenten dades que permeten afirmar que la caiguda en el nombre de passatgers de classe 'business' es menor que en mesos anteriors degut a la lleu recuperació de la economia internacional. Tot i el canvi de tendència, s’auguren pèrdues milionàries per a aquest any.

Les dades estadístiques relatives al nombre de passatgers als mesos de juny i juliol senyalen que el nombre d’usuaris que viatgen en classe 'bussiness' ha augment en els darrers mesos. Si en el juny la caiguda era de un 21%, al mes de juliol va ser de 14%. Aquest canvi de tendència és degut a la millora de la conjuntura econòmica a nivell internacional.

 Tot i el repunt en el nombre de passatgers, les pèrdues econòmiques s’han incrementat. En aquest sentit, l’Associació pel Transport Aeri Internacional (IATA, en les seves sigles en anglès), ha modificat les seves previsions de pèrdues, passant de 1370 a 7500 milions d’euros, essent les companyies aèries europees aquelles que han experimentat un major saldo negatiu.

Per a més informació, consulteu:

http://ec.europa.eu/transport/air/observatory_market/doc/annual_2008_summary.pdf

23-09-2009

Antonio Riutort

Consultor de turisme

tourismcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir