Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Prioritats de la presidència sueca i espanyola
Àrea d?Agricultura

El Grup de Treball d’Agricultura de CORE ha establert les següents prioritats temàtiques per al segon semestre de 2009, seguint principalment la línia de les prioritats generals establertes per la presidència sueca del Consell de la Unió Europea per a aquest període:

1)     Agricultura i canvi climàtic:

Dos dels reptes principals seran la gestió de l’impacte de l’agricultura sobre el clima i garantir la seguretat alimentària a nivell mundial.

Els sectors agrícoles i forestals tenen un paper important en la prevenció del canvi climàtic. Els recursos s’han d’utilitzar de manera sostenible per evitar que s’esgotin. Seran factors clau la promoció d’un ús més eficient de l’energia i un augment de la producció de bioenergia sostenible.

2)     Sanitat i benestar animal:

L’objectiu és avançar en els esforços relatius als assumptes del benestar animal a la UE, tant pel que fa als estàndards de qualitat com al benestar animal durant el transport .

3)     El futur de la PAC més enllà del 2013:

Una de les qüestions més importants és la necessitat d’avançar cap a una distribució més justa del règim de pagament únic, no tan sols dins dels Estats membres, sinó també entre ells. A més a més, el ministre suec d’agricultura ha destacat la intenció de Suècia de reduir la part del pressupost comunitari destinat a la PAC.

02-09-2009

Marina Pons Vidal

Consultora d’Agricultura

agriculturecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir