Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Action Against Cancer
Expectatives sobre la futura creació d?una Associació europea contra el càncer

La conferència Action Against Cancer (Actuacions Contra el Càncer) va reunir representants del Parlament Europeu, de la Comissió i de diverses Associacions de pacients per a debatre sobre els plans de futur, els objectius i l’estructura de la futura Associació europea contra el Càncer. L’objectiu de la trobada era establir els punts principals d’actuació del proper pla de la Comissió Expectations for the future European Partnership (Expectatives sobre la futura Associació europea).

Les polítiques sanitàries no són competència de la Unió Europea i, per tant, el paper que puguin tenir la Comissió o el Parlament serà sempre limitat. Tot i així, es va recalcar la importància de la creació d’una Associació Europea que reuneixi representants dels Estats membres, associacions i empreses privades per a col·laborar en temes de recerca, prevenció i tractaments per al càncer. També serà important la cooperació per a intercanvi de dades sobre càncer per a reduir el creixement de casos detectats i morts, i augmentar l’esperança de vida de persones diagnosticades.

La creació d’aquesta associació europea ha de servir per a eliminar les desigualtats que hi pugui haver als diferents països pel que fa a tractaments contra el càncer.

25-03-2009

Mercè Martorell Puigserver

Consultora Ocupació i Afers Socials

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir