Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre l'avaluació de la coherència de les polítiques de la Unió Europea a favor del desenvolupament (2009-2016)

El Consell i el Parlament Europeu han sol·licitat una avaluació independent dels avenços en relació amb el compromís de la UE de coherència de les seves polítiques en favor del desenvolupament (CPD). La Comissió Europea ha encarregat una avaluació que abasti el període 2009-2016 i proporcioni a les parts interessades una valoració global independent de les accions de la UE en matèria de desenvolupament. 

L'objectiu d'aquesta consulta és recollir informació de les parts interessades (administracions públiques nacionals i locals, organitzacions no governamentals, institucions acadèmiques, agències i organismes de desenvolupament, grups de reflexió, consultories, organitzacions del sector privat, bancs de desenvolupament i ciutadans) per poder formular recomanacions per millorar les accions en curs, i documentar futures opcions per a l'enfocament de la UE sobre les polítiques de desenvolupament. 


La Direcció General de Cooperació Internacional i Desenvolupament (DEVCO) és responsable de la coordinació d'aquesta consulta pública que estarà oberta fins el dia 31 de maig 2018.

Contacte: europeaid-04@ec.europa.eu 

Enllaç per respondre la consulta: https://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-evaluation-european-unions-policy-coherence-development-2009-2016_es 

19-04-2018

Kristiyana Stancheva
Brussel·les

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir