Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública de la Comissió Europea en l'àmbit de les vacunes

La Comissió Europea ha obert una consulta a l'àrea de Salut Pública sobre la intensificació de la cooperació contra les malalties que es poden prevenir mitjançant la vacunació.

Les malalties prevenibles per vacunes tenen un gran impacte en l’àmbit de la Salut Pública. A causa de la seva naturalesa transfronterera i els reptes als programes nacionals de vacunació, és necessari un enfocament més coordinat i una acció comú a la UE per a limitar la propagació de malalties i epidèmies. 

A mitjans de 2018 la Comissió Europea adoptarà una proposta de Recomanació del Consell per a intensificar la cooperació contra les malalties que es poden prevenir mitjançant la vacunació.

L'objectiu d'aquesta consulta pública és recavar diferents aportacions de ciutadans, administracions, associacions i altres organitzacions pertinents per a contribuir al procés d'elaboració de la proposta. 

Podeu trobar l'enllaç d'aquesta a: 

Consulta pública sobre la intensificació de la cooperació contra les malalties que es poden prevenir mitjançant la vacunació

La data límit per a participar en la consulta és el 15 de març de 2018.

12-01-2018

Alba Martínez Useros
Brusel·les

healthcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir