Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre la transformació de la sanitat i els serveis assistencials en el mercat únic digital

La Comissió Europea va obrir una Consulta Pública sobre la transformació de la sanitat i els serveis assistencials en el mercat únic digital per recopilar informació sobre:

• L'accés i portabilitat de les dades sanitàries personals en un context transfronterer.
• Posar en comú els recursos (investigació científica, coneixements especialitzats, capacitat de dades i infraestructures digitals avançades) amb la finalitat d'accelerar la investigació i impulsar la prevenció, el tractament i la medicina personalitzada.
• Mesures per garantir l'ús generalitzat de les innovacions digitals que propicien una assistència sanitària més integrada i centrada als pacients, i l'intercanvi d'informació i la interacció entre els pacients i proveïdors d'assistència sanitària.

Data límit per presentar les consultes – 12 d'octubre de 2017

Més informació a: https://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-transformation-health-and-care-digital-single-market_es

13-09-2017

Kristiyana Stancheva
Brussel·les

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir