Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre ``la necessitat de la utilització de primats no humans en la investigació biomèdica, producció i assajos de productes i dispositius´´
La data límit per a participar-hi és el 26 de març del 2017

La Comissió Europea llança una Consulta amb l'objectiu de recaptar observacions específiques, suggeriments, explicacions i contribucions amb una base científica; també qualsevol tipus d'informació de caràcter científic segons les qüestions plantejades. Això permetrà als Comitès Científics centrar-se en els assumptes que necessiten una major investigació.

La Comissió Europea i el seu Comitè Científic de Salut, Medi Ambient i Riscos Emergents (SCHEER per les seves segles en anglès) llancen una consulta pública sobre l'Opinió Preliminar aprovada el 2 de febrer sobre la necessitat de primats no humans en la investigació biomèdica, producció i assajos de productes i dispositius.

A petició de la Comissió Europea, el SCHEER ha revisat proves recents per actualitzar el Dictamen que va llançar l'any 2009 sobre la necessitat de primats no humans en la investigació biomèdica.

L'Opinió Preliminar conclou  que encara no podem erradicar la utilització d'aquests primats en aquest àmbit i proporciona recomanacions sobre com avançar en la substitució, reducció i perfeccionament de l'ús dels primats no humans. Per exemple, mitjançant mètodes alternatius, capacitació, millora de les tècniques i protocols, intercanvi de coneixements, eliminació de barreres i necessitats d'investigació.

17-02-2017

Ruth Vazquez Muñoz


Brussel·les 

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir