Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Jornades informatives sobre oportunitats de finançament en l'àmbit de l'esport per l'any 2017
Durant l'any 2017 es destinaran 31.8 Milions € per al Programa Erasmus+ Esport amb l'objectiu del desenvolupar una dimensió europea de l'esport.

La Comissió Europea i l'Agència Executiva per l'Esport, Audiovisual i Cultura (EACEA) organitzen unes jornades informatives sobre el Programa Erasmus+ en l'àmbit de l'esport amb la finalitat d'informar al públic potencial de presentar projectes sobre les oportunitats de finançament per l'any 2017. Els ponents han donat suggeriments per a la preparació i presentació de projectes i recomanacions en l'aspecte financer d'aquests.

La Comissió Europea va presentar al gener un informe sobre la implementació del Programa de Treball per a l'esport del 2014-2017. Aquest Pla marca una sèrie d'activitats per 2017 entre les quals figura el suport a les associacions de col·laboració. Dins aquesta activitat es marca com a prioritat (entre altres) la promoció de l'educació en i mitjançant l'esport, prestant una especial atenció al desenvolupament de capacitats.

Una altra acció que rebrà suport serà la celebració d'esdeveniments europeus esportius sense ànim de lucre. Aquesta acció està dirigida a la promoció del voluntariat en l'esport, la inclusió social mitjançant l'esport, la promoció de l'activitat física per a la salut i la implementació de la setmana europea de l'esport. Es preveu que aquesta darrera activitat rebi un 30% del pressupost assignat aproximadament.

Des de l'EACEA es recorda la data límit per a la presentació de projectes (6 d'abril, podeu consultar aquí les convocatòries) i esmenten algunes novetats de finançament sobre les associacions de col·laboració. Es senyalen activitats que poden incloure els projectes com la creació de xarxes o activitats de sensibilització. Es preveu que 78 projectes seran seleccionats per a associacions de col·laboració, 85 per a associacions de col·laboració petites i 12 per a esdeveniments europeus esportius sense ànim de lucre.

Una de les sessions ha estat relacionada amb altres oportunitats de finançament per a l'esport on es presenten diferents programes amb uns objectius que es poden aconseguir mitjançant activitats relacionades amb l'esport. Per exemple, el Programa de Joventut d'Erasmus+, el Programa de drets, igualtat i ciutadania i els Fons Estructurals i d'Inversió Europeus (FEIA).  Respecte a aquests Fons, es presenta un``Estudi sobre la contribució de l'esport al desenvolupament regional mitjançant els Fons Estructurals´´ que identifica distintes accions esportives i que tenen com a objectiu la consecució d'alguns objectius socioeconòmics del FEDER, FSE, etc. 

Tots els enregistraments estan disponibles en el següent link

06-02-2017

Ruth Vazquez


Brussel·les 

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir