Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Observatori Europeu d'Edificis
La Comissió Europea ha presentat un paquet de mesures per a la transició energètica

Aquest observatori afavorirà la implementació de polítiques i programes, i també millorarà el compliment i aplicació dels mateixos

L'anomenat "Winter Package", són una sèrie de mesures presentades per la Comissió Europea que busca afavorir el canvi a una política sostenible en temes d'energia. De tal forma que es vol fomentar l'ús d'energies renovables, la investigació i també la innovació d'aquestes.

El rendiment en la construcció és importantíssim per a mitigar els efectes de canvi climàtic. La Unió Europea té dues directives: Directiva sobre l'Eficiència Energètica dels Edificis i la Directiva d'Eficiència Energètica.

L' Observatori Europeu d'Edificis donarà informació sobre les característiques d'aquest sector en els 28 països de la UE i monitorarà la implementació de les directives europees.

També inclou dades sobre projectes europeus, estadístiques nacionals, bases de dades, plans d'acció sostenibles de les ciutats, datamapper, i fitxes d'informació.

08-12-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir