Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre el Mecanisme Connectar Europa
La consulta està disponible fins el 27 de febrer

La Comissió Europea ha publicat una consulta pública per obtenir l'opinió dels Estats Membres, empreses, autoritats públiques, ONG s, think tanks i dels ciutadans

L'objectiu de la consulta és recol·lectar opinions i suggeriments per a valorar l'avaluació a mitjà termini del programa "Mecanisme Connectar Europa". Aquest programa dóna suport al desenvolupament de xarxes transeuropees sostenibles i eficients en: energia, transport i telecomunicacions en el període 2014-2020.

La consulta se centra a veure si s'han complit els objectius del programa, si s'ha fet un ús eficient dels recursos i si el programa té un valor afegir europeu.

En el cas d'estar interessats, podeu respondre el qüestionari (només disponible en anglès) en qualsevol llengua oficial de la Unió Europea. En el cas de ser un grup d'interès, si us plau empleneu el següent qüestionari. Si pel contrari teniu coneixements més tècnics, empleneu el següent qüestionari.

També es poden enviar documents de posició en la següent adreça de correu: CEF-Public-Consultation@ec.europa.eu.

14-12-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir