Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Comissió Europea presenta un paquet de mesures per a la transició energètica
Energia neta per a tots els europeus

La UE demostra el seu compromís amb la transició energètica

L’acord de París va ser recentment ratificat per la Unió Europea i els seus Estats membres.  En ell s'establiren tres objectius principals per a la sostenibilitat que s’han de complir a l’any 2030, com reduir un 40% les emissions contaminants, augmentar la quota d'energies renovables i millorar l'eficiència energètica.

Per a complir amb aquest compromís, la Comissió Europea ha presentat un paquet de mesures per a garantir el lideratge de la UE en la transició cap a una energia més neta, anomenat Winter Package. La UE vol aprofitar el potencial de les energies renovables per a fomentar la investigació, desenvolupament i innovació d'aquestes.

En les mesures, es dona prioritat a l'eficiència energètica i a modernitzar l'economia de la UE. Amb tot, els consumidors es posen al centre del mercat energètic, ja que s'espera que en el futur tinguin una major oferta de subministrament, comparar preus i la possibilitat de produir i vendre la seva energia.

En el paquet s'estableix diversos marcs legals, objectius i mesures. Es destaquen els següents punts: l'energia neta per tot els europeus, el mercat elèctric i consumidors, la directiva d'eficiència energètica, l'eficiència energètica en edificis, l'ecodisseny, la sostenibilitat de renovables i bioenergia, la governança, els preus energètics i costs, el finançament per l'energia, la innovació i el transport.

#winterpackage #cleaenergyeu #energyunion

01-12-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir