Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convocatòria de sol·licituds de beques per al Programa Intel·ligent d'investigació de la Vall de la Loira (Smart Loire Valley Programme)
La data límit per a la presentació de la sol·licitud és el 9 de febrer del 2017 a les 17.00 h.

L'Institut d'Estudis Avançats (LE STUDIUM), a França, ha obert una convocatòria de sol·licituds de beques per al Programa Intel·ligent de la Vall de la Loira (Smart Loire Valley Programme) - any 2017.

Aquesta convocatòria està adreçada a totes les disciplines de recerca i ofereix una beca postdoctoral per a investigadors amb experiència professional internacional, incloent-hi:

  • - Una beca de 12 mesos en un laboratori de nivell elevat de la regió del Centre de la Vall de la Loira 
  • - Integració en una comunitat científica internacional
  • - Finançar i organitzar esdeveniments científics de caràcter internacional
  • - Ambient favorable (allotjament, suport administratiu, etc.)

El programa de beca cerca investigadors amb almenys 5 anys d'experiència post doctoral. Els candidats han de torbar un equip en la regió Vall de la Loira central acceptant acollir la seva residència d'un any. Si és necessari, LE STUDIUM pot ajudar a establir un enllaç amb un laboratori en el camp científic desitjat en la regió.

Per a més informació consultar la pàgina web de la convocatòria a on es poden trobar les directius, els criteris de selecció i el formulari de sol·licitud de la beca en-línia. Per a qualsevol altra qüestió escriure al següent e-mail: aurelien.montagu@lestudium-ias.fr

02-12-2016

Brussel·les

Maria Estela 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir