Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Concurs: Premi a la millor gestió de clústers de l'any 2016
La data límit per a la presentació de candidatures és l'11 de novembre del 2016

La Direcció General d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea (DG GROWTH) creu que les organitzacions de clúster juguen un rol clau en augmentar la competitivitat i enfortir la innovació dels negocis europeus i la construcció d'indústries intel·ligents.

El Premi a la millor gestió del clúster de l'any 2016 dóna una oportunitat als gestors dels clústers europeus per a mostrar la seva excel·lència i a la Unió Europea de promoure l'excel·lència de les iniciatives dels clústers europeus.

El premi està organitzat per l'equip responsable de l'Observatori Europeu de Clústers que és una part clau del procés. El jurat, conformat per experts internacionals, pre-seleccionarà tres gestors de clústers que seran convidats a donar un discurs a la Conferència dels Clústers Europeus del 2016, que tindrà lloc dijous dia 1 de desembre a la tarda a Brussel·les.

Podeu trobar adjunt el formulari de sol·licituds per al concurs. La data límit per a la presentació de la sol·licitud de candidatura és l'11 de novembre del 2016 a les següents adreces de correu electrònic: m.pattinson@inno-group.com o c.duran@inno-group.com.

04-11-2016

Brussel·les

Maria Estela 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir