Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Comissió Europea pretén simplificar el Sistema d'Informació de Visat
la Comissió ha elaborat un informe d'avaluació del Sistema d'Informació de Visa

Com a part de l'Agenda per a una millor regulació, la Comissió ha elaborat un Informe d'avaluació de la implementació del Sistema d'Informació de Visa (VIS, de les seves sigles en anglès) analitzant l'ús d'empremtes a les fronteres exteriors de la Unió Europea (UE) i l'ús de la biometria en el procés d'aplicació de visat.

L'informe és part del programa d'Adequació i Eficàcia de la Reglamentació de la Comissió (REFIT) i és el primer d'una sèrie d'avaluacions en els sistemes d'informació de la UE per a fronteres i seguretat. Aquest informe analitza el marc legal del VIS i examina si l'instrument és apte, si assoleix els objectius a un cost raonable i té un clar valor afegit europeu.

El resultat de l'avaluació és que el VIS assoleix els objectius i les funcions bé però necessitaria ser més desenvolupat per a respondre a nous reptes en les polítiques de visat, frontereres i migració. VIS es queda un dels més avançats sistemes del seu tipus, i compta amb prop de 23 milions de sol·licituds de visat i 18,8 milions d'empremtes registrades fins a finals de Març del 2016. La Comissió Europea també recomana que el VIS tingui més interconnectivitat amb altres sistemes, incloent-hi el sistema posposat Entrada-Sortida (EES) i el sistema  d’informació i autorització de viatge de la Unió Europea.

25-10-2016

Brussel·les

Maria Estela 

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir