Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Fòrum del transport europeu
Debat d’alt nivell sobre els esforços necessaris per a descarbonitzar el transport

El comissari d'Acció pel Clima i Energia Miguel Arias Cañete i la comissària de Transport, Violeta Bulc van participar en el debat

Cada any, grups d'interès i responsable polítics es reuneixen al Fòrum del transport europeu per a debatre els temes més actuals que afecten aquesta àrea.

Recentment, la Comissió Europea va presenta
l’Estratègia sobre la mobilitat amb baixes emissions de carboni, on es defineixen les noves prioritats de la Unió Europea per a millorar i garantir una mobilitat amb zero emissions de carboni.

En el debat es va discutir el rol del transport en l'Acord de Paris. Per a una correcta implementació de l'Acord, serà necessari reduir les emissions de CO2 causades pel transport. Així mateix, es va opinar sobre l'Estratègia sobre la mobilitat amb baixes emissions de carboni i sobre la necessitat d'implicar als estats membres en la sostenibilitat. Amb tot, es destaca l'oportunitat de crear nous llocs de feina amb la nova estratègia i consolidar a la Unió Europea com a líder en la sostenibilitat.

25-10-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir