Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Nova publicació sobre Internet of Things i la digitalització industrial
Experts i professors d’universitats d’Austràlia, Itàlia o els Països Baixos i han participat en la seva redacció

El llibre pertany a una sèrie de publicacions elaborada per acadèmics i professionals sobre xarxes i sistemes de comunicació

El Clúster de Recerca Europeu en Internet de les Coses (IERC) ha publicat la setena edició que aquest organisme dedica a l’estat del sector de la innovació europeu sobre l’àrea coneguda com a Internet of Things. Un concepte clau per a la futura reconversió industrial.

La Comissió Europea hi ha col·laborat en l’edició i altres organismes internacionals han participat portant nous punts de vista sobre el sector a altres països com Japó, Australia o Estats Units en la publicació Digitalising the Industry. Internet of Things Connecting the Physical, Digital and Virtual Worlds.

El llibre que està disponible en versió digital és un ampli mapa de més de 300 pàgines sobre les iniciatives d’implementació de l’Internet of Things a la producció industrial mundial.

El llibre electrònic es pot descarregar en línia.

Més informació en el següent enllaç

08-11-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir