Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Resultats positius de la implementació del Model Gradual per a reduir la pobresa extrema amb el suport del CGAP i la Fundació Ford.
Models innovadors de reducció de pobresa extrema amb el suport del CGAP i la Fundació Ford.

El model de Graduació, basat en el treball de l'organització BRAC a Bangladesh, ha demostrat la seva utilitat per a la construcció de fonts de manteniments sostenibles i ``graduar´´ a les persones de la pobresa extrema. El seu impacte positiu s'ha demostrat mitjançant la implementació entre 2006 i 2014 de projectes pilots en 8 països com Perú, Etiòpia o Iran, entre altres amb el suport del Consell Consultiu per assistit a la pobresa (CGAP) i la Fundació Ford.

El CGAP i la Fundació Ford han estat implementant el model de graduació en diferents països amb característiques diferents en els darrers deu anys. Avaluacions d'impacte intensives indiquen que la majoria dels participants en aquests projectes aconsegueixen seguretat alimentaria a llarg termini, augmentar els seus ingressos i béns, augmentar el seu nivell de benestar i graduar-se de l'extrema pobresa.
S'entén  per ``Graduar´´ suposa que la llar compta amb ingressos estabilitzats, seguretat alimentària i accés a serveis de crèdit formals. 

S'adjunta un PDF amb la presentació que va fer el 12 de setembre el conseller del CGAP sobre la implementació d'aquests projectes i els resultats obtenguts.

Descarregar

03-11-2016

Brussel·les Ruth Vazquez Muñoz 

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir