Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Resultats de la consulta pública sobre l’avaluació i revisió de la Directiva de Privacitat Electrònica
Els resultats preliminars fan referència a normes de privacitat en el sector de la comunicació, nous instruments i autoritats de control

Ciutadans, grups d’interès i empreses varen respondre la consulta pública del 12 d’abril al 5 de juliol

La Comissió Europea ha publicat els resultats de la consulta pública sobre la Directiva d’ePrivacy a la qual varen participar 421 persones. L’objectiu d’aquest procés era recollir punts de vista de diversos actors per saber com adaptar la Directiva de privacitat electrònica als canvis tecnològics i com contribuir a l’estratègia del Mercat Digital Únic.

De les respostes emeses es dedueix que els sistemes de comunicació electrònica requereixen mesures de control especials per assegurar la confidencialitat de la societat civil quan en fan ús. Els participants també opinen que la Directiva és molt limitada i no inclou serveis de missatgeria instantània o aplicacions de correu electrònic.  Per altra banda, indústria i societat civil opinen que és necessària la creació d’òrgans estatals encarregats de revisar el compliment de la normativa.

La Comissió publicarà durant els pròxims mesos un informe complet dels resultats que seran emprats per dissenyar la implementació de la Directiva.

Més informació en el següent enllaç

31-10-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir