Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre una eina informativa en el marc de l’estratègia del Mercat Digital Europeu
La Comissió Europea emprarà els resultats de la consulta de forma consultiva per elaborar noves decisions polítiques

A més de les opinions recollides la Comissió realitzarà activitats amb organismes internacionals durant el 2016 per recollir noves peticions

La Comissió Europea ha publicat quatre formularis per conèixer l’opinió d’empreses, professionals, autoritats públiques, organitzacions de consumidors o ciutadans individuals sobre la Single Market Information Tool (SMIT).

En el marc de l’estratègia del Mercat Digital, la Unió Europea va definir la creació d’una eina que reporti a la Comissió casos sobre el mal funcionament del Mercat Digital. Actualment no és possible rebre informació directament del mercat sobretot perquè a vegades els estats membre no disposen de la informació relativa a la implementació de les normes del mercat.

En aquest sentit, amb la Single Market Information Tool la Comissió podrà millorar la normativa del Mercat Digital i preparar propostes efectives d’intervenció. L’eina servirà per requerir informació a les empreses sobre despeses, política de preus, beneficis o contractes de treball.

Les enquestes estan enfocades a la categoria dels participants:

- Empreses, associacions professionals i cambres de comerç

- Autoritats públiques

- Institucions acadèmiques i de recerca, think thanks, associacions de consumidors, societat civil, ONGs i ciutadans

- Altres grups d’interès

La consulta es pot respondre online fins al pròxim dia 7 de novembre.

Més informació en el següent enllaç

20-09-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir