Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
SUMP award, premi al pla de mobilitat urbana sostenible
S’obre el període per enviar les candidatures fins al 28 d’octubre de 2016

La Unió Europea distingeix els esforços de les autoritats locals en mobilitat

Els SUMP award reconeix la tasca de les autoritats locals que han elaborat un pla de mobilitat eficient i de qualitat excel·lent.

Cada any el premi distingeix un aspecte diferent del pla de mobilitat urbana sostenible. En edicions anteriors es va premiar la integració política i territorial, la multi modalitat i la intermodalitat.

Aquest any, en la seva cinquena edició, el tema del premi se centra en les mercaderies. S’atorgarà el guardó a aquelles autoritats locals o regions que hagin integrat les mercaderies en el desenvolupament o en la implementació del seu pla de mobilitat urbana sostenible de forma excel·lent.

Els interessats poden consultar els criteris de selecció i la convocatòria del premi en el següent enllaç.

Per a presentar una candidatura caldrà completar el formulari de sol·licitud i enviar-ho a la següent adreça de correu electrònic (sumpaward@mobilityweek.eu) fins al dia 28 d’octubre de 2016.

16-09-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir