Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Premis CIVITAS 2016
La cerimònia tindrà lloc a Gdynia, Polònia el 29 de setembre

La iniciativa CIVITAS, en nom del Directori General de Mobilitat i Transport de la Comissió Europea,organitza la 14a edició dels premis CIVITAS

La Comissió Europea va llançar la iniciativa CIVITAS l'any 2002 per a fomentar un transport urbà més net i sostenible a les ciutats. Avui dia, CIVITAS és una xarxa formada per més de 200 ciutats que estan compromeses a aconseguir una mobilitat sostenible i un canvi en el model del transport.

Els premis CIVITAS reconeixen els esforços i la capacitat d'innovació de les ciutats. Amb tot, és una forma per a inspirar a altres ciutats donant a conèixer les millors pràctiques i exemples. S'espera l'assistència de més de 350 convidats, destacant la presència del Vicepresident per la Unió Energètica, Maros Sefcovic i la Directora de Mobilitat Sostenible i Innovadora a la Comissió Europea, Magda Kopczynska.

Existeixen quatre categories en els premis: innovació tecnològica, participació ciutadana, la ciutat CIVITAS de l'any i la nova categoria, les transformacions CIVITAS. 


Per a més informació sobre els premis es pot consultar el següent enllaç.

20-09-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir