Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Comissió Europea presenta un nou conjunt de mesures d'ajuda als agricultors europeus per valor de 500 milions euros
La Comissió publica una nota de premsa anunciant el nou paquet de mesures d'ajuda als agricultors europeus

El passat 18 de juliol el Comissari Hogan va presentar el nou paquet de mesures d'ajuda pels agricultors europeus per valor de 500 milions d'euros. Aquest paquet, el qual serà finançat amb fons de la Unió Europea, pretén donar suport als agricultors davant les dificultats que han experimentat en el mercat, especialment als productes làctics.


Aquestes mesures es basen en tres aspectes essencials:

- Incentivar la disminució de la producció de la llet, amb un pressupost de 150 milions d'euros.

- Ajudes d'adaptació condicional, amb un pressupost de 350 milions d'euros (14 per l'Estat Espanyol). Aquestes ajudes aniran destinades a actuacions per complir compromisos específics o mesures d'estabilització del mercat, com per exemple mètodes de producció extensiva, ajudes a les petites explotacions, projectes de cooperació, noves mesures de suport a la reducció de la producció, etc.

- Altres ajustaments tècnics per oferir flexibilitat en les obligacions de mantenir la grandària dels remats per 2017, ajudes a tresoreria i reforçar els instruments de seguretat perllongant les compres d'intervenció i les ajudes a l'emmagatzematge privat de llet descremada en pols.

Els detalls de les diferents mesures es concretaran durant les setmanes vinents, en consulta amb els experts dels Estats membres. Les incidències pressupostàries de les mesures proposades s'inclouran a la tardor en una nota rectificativa del projecte de pressupost del 2017.


Més informació al següent enllaç

27-07-2016

Brussel·les,

Marta Ferriol 

Llistat d'informes Compartir Imprimir