Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre el Portal Digital Únic
La Comissió Europea vol conèixer l’opinió de ciutadans i sobretot emprenedors per contribuir al desenvolupament de les seves activitats a altres països de la Unió Europea

La consulta s’emmarca en el disseny d’implementació del Mercat Digital Únic i l'Estratègia del Mercat Únic

La Comissió Europea ha obert un procés de consulta pública per recollir l’opinió d’empreses i ciutadans sobre els buits informatius o d’assistència tenen a l’hora de traslladar negocis o comprar productes a altres països europeus.

Com a conseqüència d’això, molts usuaris i empreses es limiten a l’hora d’exportar les seves activitats a l’estranger i amb la implementació de la Estratègia de Mercat Únic i el Mercat Únic Digital la Comissió Europea vol estudiar possibles solucions per corregir les traves actuals.

L’objectiu futur és adreçar els canals de comunicació per millorar la fragmentació informativa sobre aquest tema aconseguint sistemes d’informació integrats, complementats amb informació a nivell estatal a més de poder oferir assistència sobre serveis i procediments d’una forma accessible pels usuaris.

El qüestionari es pot respondre en línia fins al 21 de novembre.

Més informació en el següent enllaç

27-07-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir