Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Nova plataforma de dades obertes sobre els Fons Estructurals i d’Inversió Europeus
L’eina disposa de xifres per països, tipus de fons i àrea temàtica

Amb la publicació i recopilació d’aquestes xifres, la Unió Europea exposa de forma transparent la utilització que els Estats membre fan dels diners distribuïts mitjançant els Fons Estructurals i d’Inversió Europeus

La Direcció General de Política Regional de la Comissió Europea ha creat una eina digital per compartir informació sobre l’ús dels Fons Estructurals i d’Inversió de la Unió Europea. Aquesta plataforma digital recull informació sobre els 533 programes operatius regionals pel període 2014-2020 inclosos el finançament i els beneficis prevists.

Altres informacions obertes a les que qualsevol ciutadà pot accedir són per exemple, els programes de cooperació transfronterera o accedir per àrees temàtiques al percentatge de finançament nacional que obté cada sector.

En el cas d’Espanya, la majoria dels Fons de Desenvolupament Regional seran destinats a l’àrea de recerca i innovació, mentre que l’objectiu de fer més competitives les PIMEs espanyoles és el sector que més Fons Estructurals i d’Inversió disposa.

Més informació en el següent enllaç

27-07-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir