Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
e-Government Action Plan 2016-2020: La nova estratègia de la Unió Europea per la transformació digital del govern
Tot i que el pla d’acció no disposa d’una partida econòmica destinada a instruments de finançament ajudarà a coordinar esforços mitjançant diversos programes europeus i iniciatives estatals

La plataforma eGovernment4EU és un canal perquè els ciutadans participin del procés d’implementació de l’estratègia

La Comissió Europea ha publicat el Pla d’Acció 2016-2020 per a la digitalització de l’Administració Pública. Aquesta estratègia segueix al pla anterior 2011-2015 amb el qual es varen començar a donar passes cap a la modernització dels serveis per empreses i ciutadans oferts per les administracions públiques.

El nou pla d’acció va ara més enllà intentant aconseguir un mercat intern digital, millorar la qualitat dels serveis oferts i involucrar més a ciutadans i sector privat.

El document presenta 20 accions que aniran essent llançades progressivament, però a més, dóna l’opció a la resta d’actors a participar en el procés de co-creació proposant noves accions que podrien ser introduïdes més endavant. En aquest sentit, està disponible la plataforma eGovernment4EU a on es poden expressar necessitats i discutir sobre els processos de digitalització.

La infografia elaborada per la Comissió Europea està disponible en línia.

Més informació en el següent enllaç

24-06-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir