Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convocatòria Premi Acces City Award 2017
Presentació de candidatures al premi europeu per a les ciutats accessibles.

Amb ocasió del ``Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat´´, la Comissió Europea en col·laboració amb el Fòrum Europeu de la Discapacitat premiarà a les ciutats que faciliten a les persones amb discapacitat i d'edat avançada l'accés a espais públics i privats com l'habitatge, els parcs infantils, el transport públic i les tecnologies de la comunicació.

D'acord amb la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de les Persones amb Discapacitat, l'accessibilitat és un dels pilars de l'Estratègia de la Unió Europea en matèria de Discapacitat 2010-2020 que pretén crear una Europa sense barreres.  

En aquesta sèptima edició del Acces City Award s'entregarà un primer premi, un segon i un tercer. A més, hi haurà dues mencions especials:

1. La menció especial ''accés al treball'' que premiarà la labor de les ciutats que garanteixin serveis d'ocupació públics, així com les iniciatives del sector privat, la facilitat de l'accés al treball i la disposició de la informació a les persones amb discapacitat sobre llocs de treball. Per exemple, iniciatives que amplien les oportunitats laborals de les persones amb discapacitat millorant l'accessibilitat dels espais de treball o transports perquè el trajecte des de casa fins al treball sigui més senzill.

2. La menció especial ''ciutats intel·ligents accessibles'' reconeixerà la labor de les ciutats per garantir la seva transformació en ciutats intel·ligents de manera inclusiva, assegurant-se en concret de què les tecnologies, les interfícies d'usuari i els serveis relacionats resultin accessibles per a les persones amb discapacitat gràcies a un plantejament de ``disseny per a tots´´.


Tota la informació es pot consultar al següent enllaç.




22-06-2016

Ruth Vazquez Muñoz

Brussel·les 

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir