Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre la protecció dels consumidors a les “apps”
La Comissió Europea vol avaluar els riscs de seguretat als que estan exposats els usuaris de tablets i smartphones quan es descarreguen aplicacions per aquests dispositius

Els resultats de la consulta seran emprats per la revisió de diversos textos legislatius europeus

La Comissió Europea llança una consulta pública per a conèixer l’opinió dels ciutadans i sectors desenvolupadors de software i aplicacions digitals sobre la seguretat i la protecció dels consumidors en l’ús d’”apps”.

L’objecte d’aquesta consulta és saber les condicions de vulnerabilitat que poden patir els usuaris de tablets o smarphones que es descarreguen aplicacions de tot tipus. Des de programes que fan el seguiment de recorreguts d’usuaris, cercadors de vols i trajectes o aplicacions d’edició d’imatges.

Els resultats de la consulta pública identificaran quines aplicacions poden tenir més buits de seguretat pels usuaris. Després seran emprats per diverses directives a les quals la Comissió Europea està treballant actualment com la de Dispositius Mèdics o de Ràdio Equipament.

La consulta es pot respondre fins dia 15 de setembre a la web.

Més informació en el següent enllaç

20-06-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir