Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Programació electrònica per a tots, arriba la Code Week
Comencen els preparatius per a la setmana de la programació que tendrà lloc entre el 15 i 23 d’Octubre

Implementar la programació com una assignatura formativa més entre els joves contribuirà a estendre la cultura emprenedora i d’innovació entre les futures generacions

La Comissió Europea organitza la quarta edició de la Code Week. Una cita a la qual voluntaris de tota Europa promouen la cultura de la programació digital als seus països. La temàtica d’enguany són les Biblioteques Públiques 2020. Un programa que defensa el paper de les biblioteques públiques com espais moderns i laboratoris d’aprenentatge innovador i que uneix en xarxa 65.000 biblioteques locals a la Unió Europea.

L’objectiu és involucrar a joves, adults, pares i mares, professors, emprenedors i gestors de polítiques públiques per organitzar i participar en tallers de programació duits a terme en llibreries públiques.

Les escoles també estan convidades a organitzar aquests esdeveniments locals i aquelles que aconsegueixin un 50% de participació dels seus alumnes rebran un Certificat d’Excel·lencia en Formació en Programació.

Més de mig milió de persones varen participar en la darrera edició durant la qual més de 8.000 esdeveniments varen ser organitzats a 46 països. 

Més informació en el següent enllaç

13-06-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir